Poslovno savjetovanje

Digitalna transformacija poslovanja često zahtijeva i promjene u kadrovskoj strukturi, organizaciji poslovanja i poslovnim procesima.

Avantis poslovno savjetovanje

Uz programerske usluge razvoja web trgovine i usluge internetskog marketinga, ponudu zaokružujemo uslugama savjetovanja (konzaltinga) na području internetske trgovine i digitalne transformacije poslovanja.

Implementirali biste web trgovinu u svoje poslovanje, ali niste sigurni kako točno (re)organizirati poslovne procese kako biste postigli što je moguće bolje rezultate? Možda već imate određeno iskustvo u online prodaji i želite saznati više o mogućnostima unaprijeđenja vlastitog poslovanja?

Ljudi su ključ uspjeha

Često se pri implementaciji web trgovine previše pažnje posvećuje tehničkom aspektu projekta; izboru tehničkog rješenja, razvoju funkcionalnosti, integraciji s drugim IT sustavima, infrastrukturi... To su sve vrlo važna područja za uspjeh ovakvih projekata. Međutim, ključnu razliku između uspješnih i neuspješnih projekata zapravo čine ljudi, odnosno zaposlenici koji će bit podrška procesima internetske trgovine.

Dugogodišnje iskutvo govori nam kako kvalitetno organizirati prodaju, nabavu, računovodstvo i druge odjele poduzeća za optimalne rezultate u online poslovanju.

Komunikacija

Komunikacija je izrazito važan aspekt svakog poslovanja, a posebno se to odnosi na sve oblike internetske trgovine. To su sustavi koji su dostupni 24 sata dnevno. Online kupci žele informacije što je brže moguće. Konkurencija na online tržištima sve je veća.

Kvalitetna komunikacija često je odlučujući faktor koji će vas istaknuti iz mase sličnih ponuda na tržištu. Dobra komunikacija, uz trenutne pozitivne učinke na prodajne rezultate, ima i dugoročan učinak na brendiranje vaše web trgovine i stvaranje čvršćih veza s kupcima.

Zatražite ponudu

Za konkretnu ponudu potreban nam je niz informacija o količini i vrsti proizvoda koje želite prodavati online te o vašoj IT infrastrukturi i poslovnim procesima. Kontaktirajte nas i ugovorit ćemo sastanak kako bismo prikupili sve potrebne podatke na temelju kojih ćemo vam napraviti ponudu za izradu web trgovine.

Nazovite nas

+385 99 266 7000

Pištite nam

studio@considero.hr